Loading...
Pasukan Kami 2019-06-29T03:52:07+00:00

Mari menjadi sebahagian daripada keluarga EIP!

Mari Kenal Pasukan Kami

Individu-individu di sebalik Program EIP, menggabungkan pengetahuan, jaringan dan sumber mereka yang luas untuk memastikan matlamat utama mewujudkan MASYARAKAT INKLUSIF di Selangor tercapai.

PN ZANNIFA AZURA AHMAD
PN ZANNIFA AZURA AHMADPenasihat Program
Sedang berkhidmat dengan Menteri Besar Selangor (Incorporated) sebagai Ketua Pegawai Kewangan. Program EIP dianggap salah satu daripada projek brainchild beliau dalam berkhidmat kepada rakyat Selangor.
PN HJH MAHANOM HJ BASRI
PN HJH MAHANOM HJ BASRIPenasihat Program
Dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam Industri ECCE dan melalui kapasiti beliau sebagai Presiden Persatuan Taska Negeri Selangor (PTNS), beliau memastikan program-program yang dilaksanakan adalah selaras dengan keperluan industri. Beliau juga merupakan pakar industri ECCE dengan pelbagai sumbangan kepada masyarakat.
TN HJ MUHAMMAD SHUKRI NOR MOKLES
TN HJ MUHAMMAD SHUKRI NOR MOKLESPengarah Program
Penasihat yang sangat aktif untuk industri ECCE dan Pelatih PERMATA yang bertauliah. Beliau juga pakar industri ECCE.
PN RUSMINA SUKIM
PN RUSMINA SUKIMTimbalan Pengarah Program
Menyumbang secara aktif dalam Industri ECCE melalui peranannya sebagai Setiausaha Persatuan Taska Negeri Selangor (PTNS)
DR CATUR SETIOWARGO
DR CATUR SETIOWARGOPerunding Program
Terkenal di peringkat antarabangsa dengan lebih dari 10 tahun dalam bidang akademik dan sekarang menyumbang pengetahuannya yang luas kepada mereka yang benar-benar memerlukannya